Sunday, August 10, 2008

Amsterdam EP

arriba l'ep dels nostres dies per amsterdam... amb un tema nou Amsterdam, el tema de la itz de 2008 en directe i dos temes més gravats al local d'assaig força improvisats (m. i itz a la bateria!!)... el so, altre cop, no és el més important... aquest ep es basa en el plaer de viatjar i tocar entre amics... una experiència molt recomenable... com baixar-se el nou de TH!!!

http://rapidshare.com/files/136254564/Amsterdam.zip.html
http://rapidshare.com/files/136254564/Amsterdam.zip.html
http://rapidshare.com/files/136254564/Amsterdam.zip.html

1 Comments:

Blogger Patinet said...

Coincideixo bastant. The Arrival i Amsterdam són dues parts d'un tema que jo no deixaria només en això. Sona fantàsticament bé, i jo voldria produir-ne una versió orquestrada pel disc de remixes, potser amb algun espai instrumental pel mig. En tot cas, constatar que la nova afinació funciona contundentment bé.
El problema del tema de la Itzi, com et comentí, és que a ella se la sent poc, i part de l'encant dels seus temes és com els canta. Però imagino que tot plegat es devia gravar en una sola tarda a un local d'assaig, de manera que és un miracle que hagueu gravat tant minutatge. Encara que els dos temes finals siguin jams (però, dintre de tot, escoltables).
I una cosa curiosa: hi ha sons que semblen venir del darrera, com si el micro pogués gravar en 3D.

4:52 PM

 

Post a Comment

<< Home