Thursday, August 02, 2007

summer and winter

dimarts vam celebrar un dels nostres festins habituals amb el mestre miguel... vam parlar de les bedrooms tapes... i després d'aquests dies d'estiu, vacances i sol els temes s'han multiplicat... temes nous com The unexpected, Rebel Soul... vells repescats Flying Teapots i revisions d'altres com the shore o blood test s'afegeixen a yellow moon i als que ja teníem pre-gravats al gener d'aquest any... tot dependrà de l'agenda del mestre és clar... i suposo que tots els temes no podran acabar entrant-hi però hi ha ganes de posar-nos a treballar en aquest projecte i aviat començarem a gravar... així esperem que a l'hivern es vegin els resultats de l'estiu...

3 Comments:

Blogger Patinet said...

Si tots els temes no hi entren, no hi ha maqueta.
Una suggerència: retitula les "bedroom tapes" com a "Rebel Soul", amb una portada amb el títol en lletres psicodèliques vermelles i una foto distorsionada dels Tired davant d'uns vegetals.
Pot ser que aquesta tarda acabi les pistes de base del nou disc. Com dic, un Corrupció II fet amb les sobres del primer.

10:04 AM

 
Anonymous Anonymous said...

la grabacion empieza ya, estan ustedes preparados?????

mbmdrums

12:29 AM

 
Blogger Patinet said...

L'episodi de Bond del 54 va fer-se després d'un ball d'ofertes pels drets cinematogràfics de la primera novel·la de Bond, Casino Royale, que s'havia escrit i publicat l'any anterior (by Ian Fleming, of course). Va ser emès el 21 d'octubre de 1954. Fet amb mitjans modestos, no està gens aconseguit. Va ser filmat en només tres escenaris pertanyents al mateix edifici, i quasi no hi ha acció. El més destacable és que en Le Chiffre va ser interpretat -fluix- pel Peter Lorre, i que en Bond passa a ser un agent de la CIA. VA estar perdut fins a 1981, i a finals dels 80 va ser editat en VHS. La meva còpia digital està treta d'aquest videu, i lamentablement té el so dessincronitzadíssim (12 segons o més). De totes maneres, si t'atreveixes a ser un veritable bondòfil te'l puc deixar. Dura una hora, i és en anglès.

11:03 AM

 

Post a Comment

<< Home