Sunday, November 12, 2006

canviant cordes...

canviant títol del projecte (the last record of tired hippo)... canviant cançons (probablement devil's farm i king of snakes entrin en el llistat final)... el que no canvia és l'efectivitat de la base rítmica... grandes miguel & guerra!! els nous temes han pres una nova dimensió i els resultats sóm més que òptims... sobre tot z-ray (possible obertura del disc?) i el tema central de la itzi m'estan enganxant... i tot en un finde!!! clar que no seria possible sense el toni als mandos... dissabte il dottore va tenir llestos els temes en poc més de tres hores... inventant sons i plats al més pur estil mago del charles... avui el guerra s'ha fet amb els temes en unes quatre hores... inventant baixades, pujades i donant-li el just punt que requeria z-ray... a part de deixar frases memorables tant amb el baix com de paraula com 'trullo por la cara' o 'jordi siempre pensando en ir a tomar algo'... parlant del petisso (que avui en feia 29 i com a tal exigeix centrar l'atenció de flogs & blogs) aporta un tema fable a la nova maqueta en la que serà la més variada col.lecció de cançons que hem fet mai (sweet ¿quan sortirà? après-dinner inclós)
fotos a http://www.fotolog.com/tiredhippo
encara amb el subidón que ens va deixar sufjan stevens amb un concertàs... i és que l'amenaça de comprar-me un banjo cada cop es torna més real...

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

si encara està obert el període de matriculació de cançons, proposo un "silver girl" o un "u" abans que un "king of sankes".

8:25 PM

 
Anonymous Anonymous said...

o un "alone again", cony.

8:25 PM

 

Post a Comment

<< Home